Prirodna izvorska voda vrhunske kvalitete

Römerquelle je službeno priznata mineralna voda najvišeg stupnja kvalitete vode za piće.
strelicaCreated with Sketch.

Standardi izvrsnosti i savršena ravnoteža

Voda Römerquelle ima savršen omjer kalcija i magnezija dnevno potrebnih organizmu te nisku razinu natrija.

Istraživanja su pokazala da Römerquelle sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskom tijelu. Samo jedna litra osigurava 18 posto preporučenog dnevnog unosa kalcija i 19 posto preporučenog dnevnog unosa magnezija.

Standardi izvrsnosti Römerquelle vode poštuju se i pri punjenju, koje se odvija u skladu s najvišim ekološkim standardima te najvišim standardima kvalitete i higijene.

Römerquelle kvaliteta negazirana

Izvorska voda prirodno je zaštićena masivnim slojevima stijena

Izvor vode Römerquelle nalazi se na dubini od 250 metara u pitoresknom austrijskom mjestu Edelstal. Izvorska je voda od onečišćenja prirodno zaštićena masivnim slojevima stijena. Kako bi kvaliteta ostala nenarušena, pri crpljenju se koristi vrhunska tehnologija te kontrolira zemljište oko izvora.

Voda se puni u skladu s najstrožim normama kvalitete i higijene izravno na izvoru. PET boce proizvode se u vlastitom postrojenju i steriliziraju neposredno na terenu. Odmah potom voda se, prirodna ili obogaćena ugljičnim dioksidom, puni u boce. Time se jamče prirodan okus i čistoća sve do otvaranja boce.

Još 1994. godine visoki standardi higijene i kvalitete vode Römerquelle certificirani su u skladu s normom ISO 9001.

    close